PERSONAL STYLING

Ik wil personal shopping bereikbaar maken, iedereen is tegenwoordig ‘ druk' en kan vaak alleen op momenten dat het mega druk is de stad in of je vindt shoppen gewoon niet zo leuk, of je vindt het gewoon lastig om dingen te vinden die jij echt leuk vindt en die net een beetje anders zijn. Of je hele kast hangt vol met items, maar je hebt geen idee hoe je die onderling op een andere manier kunt combineren. En daarom ben ik er om jou te helpen weer te stralen van buiten. Want jij mag gezien worden!

IMG_0562.jpg

Personal Shopping

Geen zin om de stad in te gaan? Of is het gewoon teveel gedoe, of kun je het allemaal niet vinden. Ik shop voor jou de leukste items bij elkaar die je onderling ook nog weer heel goed kunt combineren en waar je lang plezier van zult hebben.

IMG_0777.jpg

Kledingkast Restyling

Leer hoe je jezelf nog beter kunt stylen en zie hoeveel combinaties er nog mogelijk zijn met je huidige garderobe. Een sessie waarbij je voor je gevoel straks een hele nieuwe garderobe hebt en de eerste tijd niet hoeft na te denken wat je aan zal trekken.

IMG_0620.jpg

Kledingkast Restyling + Personal Shopping

Is het fijn dat er iemand eens mee kijkt in je kast waaruit blijkt dat je eigenlijk niet zoveel hebt? Dan ga ik daarna voor jou op zoek naar de mooiste items om je garderobe weer helemaal jou te maken!