Styling huis Daisy

In maart mocht ik bij Daisy van I love health langs om haar huisje af te stylen.  Een super leuke opdracht. Ze had zelf alle grote dingen al aangeschaft, maar mistte nog net het kleine beetje om het helemaal af te maken. Dat heb ik voor haar gedaan. Ze schreef er ook een blog over en die vind je hier. Onderstaande schreef ze over mij.

 

Voor de afstyling, van alle leuke spulletjes en plantjes, heb ik een kennisje ingeschakeld: Chantal Horsthuis. Zij vind shoppen namelijk WEL leuk om te doen. En ze weet ook precies wat ze moet kopen, hoe ze het moet stylen en combineren, om dat stijltje van dat Pinterest-board (en leuker!) voor elkaar te krijgen! Van leuke woonshops tot kringloopwinkels, van H&M home tot Intratuin… ze vist overal de leukste items vandaan.

En nu is het dus af! Zo goed als – er blijft altijd werk aan de winkel met een eigen huis. Het enige wat ik echt nog wil doen is een badkamermeubel laten maken (wie heeft er tips voor goede meubelmakers?), barkrukken kopen en mijn balkon leuk inrichten! Ik denk aan een soort Bali op mijn balkon….

Ik ben ontzettend blij met mijn huis. Na twee maanden Bali en Ibiza was dit echt mega lekker thuiskomen. Ik ga je nu een klein toertje door mijn huis geven, na Chantals styling sessie! Leuk als je me laat weten wat je er van vindt!
— Daisy | I love health

Hieronder de foto's van het resultaat.

WOONKAMER

WOONKAMER

SLAAPKAMER

KEUKEN

KEUKEN

EETGEDEELTE

EETGEDEELTE

BADKAMER

BADKAMER